نکاتی برای پخت هلیم
![نکاتی برای پخت هلیم](https://halimsarayhosein.rqo.ir/wp-content/uploads/sites/967/2022/04/67af0a74-be0c-49fb-a957-e40d2a5f2c58.jpg)
زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
فهرست مطالب …
در اینجا هلیم سرای حسین در لنگرود به نکاتی برای پخت هلیم اشاره میکند. در ادامه با ما همراه باشید.
نکاتی برای پخت هلیم
- برای اینکه هلیم سریعتر پخته شود، می توانید از گندم پرک استفاده کنید.
- برای اینکه هلیم خوشمزه تر شود، می توانید از گوشت دنده گوسفند استفاده کنید.
- می توانید به جای گوشت از مرغ یا بوقلمون نیز استفاده کنید.
- می توانید به هلیم زعفران، هل و یا گلاب نیز اضافه کنید.
این مطالب را از دست ندهید