نکاتی برای پخت هلیم

نکاتی برای پخت هلیم

زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه

فهرست مطالب …

در اینجا هلیم سرای حسین در لنگرود به نکاتی برای پخت هلیم اشاره میکند. در ادامه با ما همراه باشید.

نکاتی برای پخت هلیم

  • برای اینکه هلیم سریعتر پخته شود، می توانید از گندم پرک استفاده کنید.
  • برای اینکه هلیم خوشمزه تر شود، می توانید از گوشت دنده گوسفند استفاده کنید.
  • می توانید به جای گوشت از مرغ یا بوقلمون نیز استفاده کنید.
  • می توانید به هلیم زعفران، هل و یا گلاب نیز اضافه کنید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

هلیم و خواص آن
انواع مختلف سرو هلیم

دیدگاهتان را بنویسید